Kaunis kaktus daalia se vaan jaksaa kukkia. Tässä lupaamani kuva.=)

Koulukiireet painaa päälle ja tuntuu, etten oikeen muuta saa päähän nyt mahtumaan. Pitäis saada motivaatiota tehdä kirjalliset pois niin ei olis murheena enää kuin tentit.

Eilen tosin saatiin magnoliat maahan ja odotan jo ens kevättä, että mahtaako ne a) selvitä hengissä talvesta b)kukkia keväällä. Saa elää koko talvet nyt siis jännityksessä. Samaa tosin mietin sinisateen kanssa, että kuinkahan sen kanssa käy.

Viimeiset mansikat on myös istutettu. Pitkään saivatkin odottaa maahan pääsyä. Ei vain ole ollut tarpeeksi aikaa touhuta kasvimaalla. Kesäkukat otin samalla pois kasvimaalta navettaan kuivumaan, josko sais siemeniä.=)  Niin paljon olis ideoita kasvimaalle ja pitääkin talvella toden teolla peryhtyä siihe  ja laatia kunnon suunnitelma. Tahtoisin niin tehdä potager-henkisen ryytimaan. Laatikoita vois tosin talvella väsätä navetassa ja laittaa keväällä paikoilleen.

Argh! Mä niin vihaa koivuja näin syksyisin. Kuinka niistä voi tippua niin paljon lehtiä?! Meillä on pihalla monen monta isoa koivua, jotka saavat kyllä ensi vuonna kyytiä kun tänä vuonna ei niitä ehditä kaatamaan. Vaikka kuinka usein haravois niin aina on maa taas täynnä lehtiä. Lehtipuhallin olis kyllä kätevä. Jos sitte ensi vuonna.:D