Nonni. Turun kv näyttely tuli taas nähtyä. Lansuja tais olla 9 ilmoitettu, joista muutama oli jäänyt pois. Hauskaa oli taas nähdä tuttuja ja tutustua uusiin lansu ihmisiin.:)  Tuli tutustuttua myös Pepin pentuun  Maitokuonon Cuutamo Cujeeseen. Oli se niin äitinsä näköinen,mutta toki tuli huomattua piirteitä joita taas ei äidissä ole niin kuin esimerkiksi upean pitkä turkki. Peppi kun taas on tommonen lyhytkarvanen..

Tuomarina oli tiukka täti Ruotsista. Ylpeä saa olla omasta "pullukastaan" kun EH:n sai. Tuomari  sanoi heti meidän luokse tultuaan, että Peppi saisi mennä laihikselle. Laihiksella se on jo ja koska siitä ei nyt näköjään ole ollut mitään  hyötyä niin täytyy vaihtaa ruokavaliota kokonaan. Nyt sitten tultiin kaupan kautti kotiin ja aletaan kokkailemaan vellejä. Saas nähdä miten päin Pepin naama vääntyy kun saa eteensä ihan muuta kuin yleensä.:D Onneks se on kaikkiruokainen joten en usko, että suurempia ongelmia tulee.

Tuliaisena ostettiin myös kevythäkki ulkomaille lähtöä ajatellen. Olisin halunnut jo paikan päällä kokeilla, että mahtuuko Peppi sisälle mutta eihän neiti suostunut sinne menemään edes makupaloilla.  Ostettiin sitte mutu tuntumalla iso häkki.:D  Nyt on pari kuukautta aikaa saada Peppi opetettua menemään häkkiin ennen kuin Liettuan näyttely kutsuu.

Juoksuja ei näy eikä kuulu edelleenkään.:(

Helmikuu meillä on vain vapaata eli ei näyttelyitä ainakaan näillä näkymin. Minnekään ei olla ilmottauduttu kun kaikki näyttelyt näytti olevan kauempana.:(